Sunday, 1 January 2012

♥Jadi budak tingkatan lima with my twin ♥

                           
Hari nie daftar sekolah bg form 5,tak caya ase dah form5 dah ..semakin hari semakin tua huhu
and still sebagai penolong ketua kelas ...bak kata pepatah yang lama dikekalkan =)
Okey okey stop citer pasal sekolah .kiena nak citer pasal my twin plak ..mungkin setengah orang xthu kiena nie ada twin kan ..Orang selalu tanya ,eh muka sama lah ,serupa lah ..semua sama ..kalau nak kira dari hujung rambut sampai hujung kaki sama je ..kan twin mestilah sama ..nasib baik lah my sayang tak pernah tertukar dengan my twin nie ..bgus bgus hehe...okey korang nak tgk sama ke tak mari lah tatap gambar xseberapa cantik nie ..Baik cakap sama kalau tak boleh blah .peace.


 ♥macam cermin plak ♥ 
                                           serupa dop hehe 

 ♥ smk hamzah  ♥
 ♥ with my twin  ♥


Terima Kasih Sebab Sudah Baca Entri Ini Like Dan Komen